fbpx

Η ΟΣΕΚΑ στον Υπουργό Υγείας

Η ΟΣΕΚΑ στον Υπουργό Υγείας

Είναι άνθρωπος, ο οποίος λατρεύει το μπάσκετ. Άλλωστε, σε νεαρή ηλικία, ήταν αθλητής του Παπάγου. Είναι άνθρωπος, ο οποίος γνώρισε από τα πρώτα φοιτητικά του βήματα τον χώρο της αναπηρίας. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος -ως Υπουργός Υγείας– βρίσκεται στην πιο νευραλγική θέση, όσον αφορά σε όσους έχουν περιορισμένη κινητικότητα. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι Άνθρωπος.

Θελήσαμε να συναντήσουμε τον Υπουργείο Υγείας και βρήκαμε έναν «φίλο». Τον Θανάση Πλεύρη, ο οποίος μας κέρδισε με την αμεσότητα, τον αυθορμητισμό και την απλότητά του. Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, έθεσε προς συζήτηση μια σειρά από θέματα κι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Καλούδης, παρουσίασε όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, προκειμένου να υπάρχει ήδη μια πρώτη επαφή με μεγάλα κρατικά νοσοκομεία, όπως το ΚΑΤ.

Ο Θανάσης Πλεύρης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της ΟΣΕΚΑ ότι θα είναι δίπλα της, τόνισε πως το Υπουργείο Υγείας θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις σε θεσμικό επίπεδο, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την πρώτη αγωνιστική μας δράση, όπου ο Υπουργός Υγείας θα δηλώσει «παρών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ