fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Έξι μετάλλια διεκδικούν οι Έλληνες αθλητές στην Κρήτη

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Έξι μετάλλια διεκδικούν οι Έλληνες αθλητές στην Κρήτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη συμμετοχή 23 χωρών και της διοργανώτριας Ελλάδας η οποία διεκδικεί 6 μετάλλια σήμερα Τετάρτη (25/10).

Στην κατηγορία BC3 των ανδρών, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης θα αγωνιστεί για ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ στην αντίστοιχη των γυναικών η Άννα Ντέντα διεκδικεί ακόμα ένα βάθρο, μιας και θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία BC4 των γυναικών η Χρυσή Μόρφη Μέτζου, θα διεκδικήσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ στην αντίστοιχη των ανδρών, ο Νικόλαος Ντουμανόπουλος θα προσπαθήσει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο Νικόλαος Κωνσταντόπουλος.

Το «1-2» θα κάνουν οι Έλληνες στην κατηγορία BC1 των ανδρών, καθώς ο τελικός θα έχει μόνο ελληνικό “χρώμα” με τους Δημήτρη Κυριακίδη και Παναγιώτη Σουλάνη.

Τέλος, στην κατηγορία BC2 των γυναικών η Ελισάβετ Ιωσηφίδου αγωνίζεται σήμερα στον 5ο γύρο (έχει έως σήμερα 2 ήττες και 1 νίκη). Στην αντίστοιχη των ανδρών, συμμετείχε και ο Μιχάλης Λεμονής, στον Α’ όμιλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπότσια ΑμεΑ