fbpx

Παρούσα η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στη Γενική Συνέλευση του Paravolley Europe (pics)

Παρούσα η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στη Γενική Συνέλευση του Paravolley Europe (pics)

Με τη συμμετοχή 19 κρατών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/10) η Γενική Συνέλευση του Paravolley Europe (PVE) στην Ιταλία, με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ να δίνει το “παρών”.

Εκπρόσωπός της ομοσπονδίας ήταν ο Έφορος των Εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος, ενώ παράλληλα, στην ιταλική πόλη φιλοξενείται έως τις 16/10 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sitting Volley Κατηγορίας Α ανδρών και γυναικών.

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Στην εκλογική διαδικασία που διεξήχθη εξελέγη Ιταλός Guido Pasciari, στη θέση του αντιπρόεδρου του PVE, ο Τούρκος Onur Hosnut, στη θέση του Marketing Director του PVE και ο Κροάτης Zdravko Hranic στη θέση του Sports Director του PVE.

Σημαντική εξέλιξη ήταν και η υπογραφή συμβολαίου με τη Νορβηγία προκειμένου να διεξαχθούν στη χώρα το 2025, για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατηγορίας Γ ‘ Ανδρών και Β ‘Γυναικών με ελαστικά κριτήρια classification προκειμένου να συμμετάσχουν καινούργιες χώρες για πρώτη φορά καθώς και χώρες μέλη του PVE που ήταν ανενεργές όπως η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ καθιστών ΑμεΑ