fbpx

“Κόκκινο πανί” η Μακάμπι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Εντονότατες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή της Μακάμπι από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Πάνω που χάρηκαν και συγκινήθηκαν από την ανακοίνωση της γιορτής απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη στις 9 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του Ολυμπιακού απογοητεύτηκαν..

Η ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το όνομα του αντιπάλου των ερυθρόλευκων την ιστορική βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον “Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα” όπως λέει το γνωστό σύνθημα, προκάλεσε θύμο μέχρι και οργή!

Λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου του Ισραήλ με την Παλαιστίνη αλλά και της στάσης μεγάλης πλειοψηφίας της κοινής γνώμης υπέρ των Παλαιστίνιων η επιλογή της Μακάμπι για αυτή τη σπουδαία βραδιά εξελίσσεται σε “κόκκινο πανί” για τους φίλους των ερυθρόλευκων.

Άλλωστε είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από όσα σημειώθηκαν στις 18 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ στον αγώνα για την Ευρωλίγκα όταν σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών του Ολυμπιακού κάποιοι που σήκωσαν στο άνω διάζωμα του ΣΕΦ σημαία της Παλαιστίνης συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν εκτός γηπέδου!

Τα σχόλια λοιπόν στα social media στη θέα της είδησης ότι η Μακάμπι θα είναι καλεσμένη στη γιορτή του Πρίντεζη ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία επικριτικά εκφράζοντας την απογοήτευση και πολλές φορές τον θυμό των ερυθρόλευκων οπαδών που ζητάνε μέχρι και ακύρωση της συμμετοχής της “ομάδας του λαού”.

Πάρτε μια πολύ μικρή “γεύση” και ενώ τα σχόλια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ