fbpx

PGA Tour: Νικητής στη Χαβάι ο Κάμερον Σμιθ (vid)

PGA Tour: Νικητής στη Χαβάι ο Κάμερον Σμιθ (vid)

Ο 28χρονος Αυστραλός πήρε τον τίτλο στο Sentry Tournament of Champions.

Το πρώτο τουρνουά του PGA Tour εντός του 2022 ολοκληρώθηκε στο Μάουι της Χαβάι με τον Κάμερον Σμιθ να κατακτά τον τίτλο στο Sentry Tournament of Champions με επίδοση 34 χτυπημάτων κάτω από το όριο με γύρους 65-64-64 και 65 χτυπημάτων, μία επίδοση ρεκόρ στην ιστορία για ένα τουρνουά τεσσάρων γύρων.

Ο 28χρονος Αυστραλός αντιστάθηκε στη μεγάλη πίεση του νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, του Ισπανού Τζον Ραμ ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση γενικής. Η νίκη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη του Σμιθ ο οποίος μπήκε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά και είναι τρίτος στη βαθμολογία του FedexCup.

Ένας από τους στόχους του είναι να ηγηθεί της διεθνούς ομάδας στο Presidents Cup απέναντι στην αμερικανική ομάδα, μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Κουέιλ Χάλοου αργότερα στη χρονιά. Ο Σμιθ έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση το 2019 στη Μελβούρνη όταν στα μονά κάλυψε τη διαφορά των τριών χτυπημάτων απέναντι στον Τζάστον Τόμας διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της διεθνούς ομάδα που τελικά όμως ηττήθηκε με 16-14.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα