fbpx

PGA Tour: Νικητής ο Χάντσον Σουάφορντ (vid)

PGA Tour: Νικητής ο Χάντσον Σουάφορντ (vid)

Ο Αμερικανός έκανε τη διαφορά στον τέταρτο και τελευταίο γύρο του American Express.

Με την κορυφή της γενικής κατάταξης στο American Express του PGA Tour να βλέπει πολλά ονόματα μετά την ολοκλήρωση του τρίτου γύρου όλα θα κρίνονταν στον τέταρτο και τελευταίο στη Λα Κίντα της Καλιφόρνια και ο Χάντσον Σουάφορντ ήταν αυτός που ξεχώρισε σε μία ημέρα με πέντε μπέρντι και ένα ίγκλ στις τελευταίες εννέα τρύπες φτάνοντας συνολικά τα 23 χτυπήματα κάτω από το όριο και δύο μπροστά από τον Τομ Χόγκι.

Ο Αμερικανός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος αποχωρώντας από το γκριν της 18ης τρύπας κρατώντας στην αγκαλιά του το γιό του, Τζέιμς. Η συγκίνηση έγινε εντονότερη στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε καθώς ο 34χρονος απόφοιτος του πανεπιστημίου της Τζόρτζια αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Ντέιβιντ, έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο δίνοντας μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σουάφορντ κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς το είχε κάνει και το 2017 στο Παλμ Ντέζερρτ.

Με αυτή τη νίκη ο Σουάφορντ πήρε 500 βαθμούς στην κατάταξη του FedexCup ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση ενώ συνεχίσει να έχει βάσιμες ελπίδες για να αποτελέσει μέλος της αμερικανικής ομάδας στο Presidents Cup που θα διεξαχθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα