fbpx

PGA Tour: Στο τρίτο πλέι-οφ ο τίτλος για τον Σέφλερ (vid)

PGA Tour: Στο τρίτο πλέι-οφ ο τίτλος για τον Σέφλερ (vid)

Πρώτος τίτλος καριέρας για τον 26χρονο Αμερικανό στο WM Phoenix Open.

Ο Σκότι Σέφλερ χρειάστηκε τρεις επιπλέον τρύπες για να επικρατήσει του συμπαίκτη του στο Ράιντερ Καπ, Πάτρικ Κάντλεϊ, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο καριέρας στο PGA Tour με την πρώτη θέση στο WM Phoenix Open. Ο Σέφλερ είχε μπέρντι στις τέσσερις από τις τελευταίες έξι τρύπες της κανονικής διάρκειας για να πιάσει τον Κάντλεϊ στα 16 χτυπήματα κάτω από το όριο, με τον τελευταίο να μένει μακριά από μπόγκι. Ο 26χρονος Αμερικανός κατάφερε να πάρει τον πρώτο του τίτλο στην 71η συμμετοχή του σε τουρνουά με τη προηγούμενη μεγαλύτερη στιγμή του ως επαγγελματίας να ήταν τον Σεπτέμβριο όταν νίκησε τον Τζον Ραμ στο πλαίσιο του Ράιντερ Καπ αλλά και στο Northern Trust του 2020 όταν είχε γύρο 59 χτυπημάτων.

 Ο Κάντλεϊ είχε την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο στην κανονική διάρκεια όταν η προσπάθεια για μπέρντι από τα σχεδόν δύο μέτρα ήταν άστοχη. Στα πλέι-οφ οι δυο παίκτες έπιασαν το παρ στις πρώτες δύο επιπλέον τρύπες. Στην τρίτη και όπως αποδείχθηκε τελευταία ο Κάντλεϊ, ο πρωταθλητής του FedexCup την περασμένη σεζόν, έχασε νέα ευκαιρία για μπέρντι από τα σχεδόν τέσσερα μέτρα ενώ ο Σέφλερ τα κατάφερε από τα σχεδόν οκτώ μέτρα.

O Αμερικανός Σαχίθ Τιγκάλα βρέθηκε στην πρώτη θέση την τελευταία ημέρα, υποχώρησε όμως στην κατάταξη με ένα μπόγκι στην 17η τρύπα όταν έστειλε τη μπάλα στο νερό. Ο 24χρονος γκόλφερ με 70 χτυπήματα στον τέταρτο γύρο μοιράστηκε την τρίτη θέση με τον νικητή του 2015 και του 2021 Μπρουκς Κέπκα και τον Ζάντερ Σόφελε.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα