fbpx

PGA Tour: Εξασφάλισε την παρουσία του ο Ράιαν Μπρεμ (vid)

PGA Tour: Εξασφάλισε την παρουσία του ο Ράιαν Μπρεμ (vid)

Πρώτος τίτλος καριέρας για τον 36χρονος Αμερικανό στο Όπεν του Πουέρτο Ρίκο.

Η αποστολή ήταν σαφής και δύσκολη. Ο Ράιαν Μπρεμ χρειαζόταν τη νίκη ή να βρεθεί μόνος στη δεύτερη θέση της κατάταξης του Πουέρτο Ρίκο Όπεν ώστε να εξασφαλίσει την συνέχεια της παρουσίας του στο PGA Tour. Ο 36χρονος Αμερικανός ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην πρόκληση κατακτώντας τον τίτλο που είναι και ο πρώτος της καριέρας του.

 Με την σύζυγό του, Τσέλσι, σε ρόλο κάντι, ο Μπρεμ είχε πέντε μπέρντι στις πρώτες έντεκα τρύπες του τελευταίου γύρου που διεξήχθη σε συνθήκες ισχυρών ανέμων και νίκησε με διαφορά έξι χτυπημάτων τον Μαξ ΜακΓκρίβι. Μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο με πλεονέκτημα τριών χτυπημάτων, ο Μπρεμ είχε επίδοση πέντε χτυπημάτων κάτω από το όριο και με 20 συνολικά πήρε τον πρώτο του τίτλο μετά από 68 συμμετοχές.

 Ο Ράιαν Μπρεμ είναι στην 773η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενώ με αυτό τον τίτλο έγινε το πρώτο ζευγάρι συζύγων που παίρνουν τίτλο μετά την Ζουστίν και τον Πάτρικ Ριντ στο Wyndham Championship του 2013. Με αυτή τη νίκη επίσης ο Αμερικανός εξασφάλισε και την παρουσία του στο Players Championship της επόμενης εβδομάδας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα