fbpx

PGA Tour: Στον Κάμερον Σμιθ το Players Championship (vid)

PGA Tour: Στον Κάμερον Σμιθ το Players Championship (vid)

Η μεγαλύτερη εβδομάδα στην ιστορία του τουρνουά άξιζε την αναμονή.

Με το Players Championship να ολοκληρώνεται σε πέντε ημέρες εξαιτίας κακοκαιρίας ο Κάμερον Σμιθ χρειάστηκε ένα από τα πιο γενναία χτυπήματά του για τη νίκη και το έκανε. Πρωτοπόρος με διαφορά δύο χτυπημάτων στην 17η τρύπα ο Σμιθ είχε να κάνει ένα δύσκολο χτύπημα καθώς μόλις τέσσερα μέτρα χώριζαν την σημαία από το νερό. Η μπάλα σταμάτησε λίγο πάνω από το ένα μέτρο μακριά από τον στόχο και ο Αυστραλός ισοφάρισε το ρεκόρ γηπέδου φτάνοντας τα δέκα μπέρντι στον γύρο.

 Η 18η και τελευταία τρύπα παρουσίασε νέα πρόκληση όταν η μπάλα έπεσε στο νερό αλλά αν και πλήρωσε το τίμημα του μπόγκι πήρε τη νίκη με διαφορά ενός χτυπήματος από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Ανιρμπάν Λαχίρι. Ο Ινδός άρχισε τον τελευταίο γύρο με προβάδισμα ενός χτυπήματος, είχε μπέρντι στην 17η τρύπα και ήθελε άλλο ένα για να διεκδικήσει τον τίτλο στο πλέι-οφ, κάτι που δεν κατάφερε.

 Ο Σμιθ, που είχε συνολική απόδοση 13 χτυπημάτων κάτω από το όριο, νίκησε για δεύτερη φορά στην σεζόν του PGA Tour και για πέμπτη στην καριέρα του κερδίζοντας 3,6 εκατομμύρια δολάρια και 600 βαθμούς στο FedexCup. Παράλληλα, εξασφάλισε την παρουσία του στα τέσσερα μέιτζορ για την επόμενη τριετία και γενικότερα στο PGA Tour για τα επόμενα πέντε χρόνια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα