fbpx

PGA Tour: Στην κορυφή του κόσμου ο Σέφλερ (vid)

PGA Tour: Στην κορυφή του κόσμου ο Σέφλερ (vid)

Με τον τίτλο στο Όστιν ανέβηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Μόλις έξι εβδομάδες μετά τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο PGA Tour, ο Σκότι Σέφλερ αναδείχθηκε νικητής στο World Golf Championships-Dell Technologies Match Play φτάνοντας τους τρεις και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης κερδίζοντας και 550 βαθμούς στο FedexCup.

 Την περασμένη χρονιά ο Σέφλερ είχε ηττηθεί στο ματς που έκρινε τον τίτλο, αυτή τη φορά όμως ήταν συνεχώς μπροστά από τον Κέβιν Κίσνερ δημιουργώντας και διαφορά τριών χτυπημάτων μετά από έξι τρύπες χωρίς να δώσει περιθώριο ανατροπής. Ο Σέφλερ ήταν ανώτερος και στα ημιτελικά απέναντι στον Ντάστιν Τζόνσον. Ο ίδιος είχε αναδειχθεί νικητής στο WM Phoenix Open πριν έξι εβδομάδες και ακολούθησε η επιτυχία στο Arnold Palmer Invitational που τον ανέβασε στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης..

 Για να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου ο Σέφλερ χρειάστηκε και τη βοήθεια του Τζον Ραμ ο οποίος κατείχε τη θέση από τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο ηττήθηκε στον τέταρτο γύρο από τον Μπρουκς Κέπκα. Το αποτέλεσμα αυτό άνοιξε το δρόμο για την πρώτη θέση στον Σέφλερ ο οποίος έγινε ο έκτος νεότερος που ανεβαίνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης από το 1986 που άρχισε να υπάρχει.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα