fbpx

PGA Tour: Πρώτος τίτλος για τον Τζέι Τζέι Σπον (vid)

PGA Tour: Πρώτος τίτλος για τον Τζέι Τζέι Σπον (vid)

Παράλληλα εξασφάλισε και την πρώτη του παρουσία στο Masters.

Ο Τζέι Τζέι Σπον πήρε τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο PGA Tour, επικρατώντας στο Valero Texas Open, μία νίκη που του έδωσε και το δικαίωμα συμμετοχής στο Masters. Στην 147η παρουσία του, ο Σπον άρχισε με διπλό μπόγκι τον τελευταίο γύρο ωστόσο ακολούθησαν πέντε μπόγκι και τελική επίδοση 13 χτυπημάτων κάτω από το όριο. Με αυτή την επίδοση ο Αμερικανός επικράτησε με διαφορά δύο χτυπημάτων των Ματ Κούχαρ και Ματ Τζόουνς.

 Το προηγούμενο καλύτερο αποτέλεσμα του 31χρονου Σπον στο PGA Tour ήταν η δεύτερη θέση στο RSM Classic του 2018. Ο τίτλος κρίθηκε στις δύο τελευταίες τρύπες όταν ο Τζόουνς έχασε την ευκαιρία να πετύχει μπέρντι στην τελευταία τρύπα ενώ ο Κούχαρ χρειαζόταν μπέρντι και μπόγκι από τον Σπον κάτι ωστόσο που δεν έγινε.

 Ο Κούχαρ μαζί με τον Μπραντ Σνέντεκερ έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο Masters, καθώς ήταν συμπρωτοπόροι μετά τις πρώτες δύο τρύπες του τελευταίου γύρου. Οι δύο γκόλφερ συνολικά μετρούν 26 παρουσίες στο τουρνουά, επτά παρουσίες στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης ενώ ο καθένας έχει βρεθεί μία φορά στην πρώτη τριάδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα