fbpx

Open Championship: Αποσύρθηκε ο Τζάστιν Ρόουζ

Open Championship: Αποσύρθηκε ο Τζάστιν Ρόουζ

Ο νικητής του US Open το 2013 αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση και λίγο μετά επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Ολντ Κορς..

Ο Τζάστιν Ρόουζ αποτελεί την πιο ηχηρή αποχώρηση λίγες ώρες προτού αρχίσει η 150η έκδοση του Open Championship. Ο Βρετανός, ο οποίος μοιράστηκε την τέταρτη θέση ως ερασιτέχνης το 1998, φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση προτού αρχίσει η δράση στο Σεντ Άντριους, ωστόσο δεν θα δώσει το παρών. Αιτία ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

 «Στην τέταρτη τρύπα χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανα ένα σουίνγκ με το ντράιβερ και άρχισα να αισθάνομαι έναν πόνο χαμηλά στη μέση», έγραψε ο Ρόουζ στο Twitter. «Άρχισα τη θεραπεία άμεσα αλλά δεν είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ σε αυτό το κορυφαίο πρωτάθλημα».

 Ο Άλεξ Νόρεν ήταν ο πρώτος επιλαχών ωστόσο αποφάσισε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αγωνιστεί στο Barracuda Championship στην Καλιφόρνια, που σημαίνει ότι τη θέση του Ρόουζ θα πάρει ο Ρικούγια Χοσίνο και θα αγωνιστεί μαζί με τον Τόμι Φλίτγουντ και τον Φραντσέσκο Μολινάρι. Ο Έρικ Φαν Ρούγιεν ήταν ο δεύτερος χρονικά που αποσύρθηκε με τον Νοτιοαφρικανό να επικαλείται τραυματισμό στον αυχένα. Τη θέση του πήρε ο Άαρον Ράι με τον Άγγλο να παίζει μαζί με τον Κέβιν Να και τον Καζούκι Χίγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα