fbpx

Παρών στο Μάστερς του Χονγκ Κονγκ ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Παρών στο Μάστερς του Χονγκ Κονγκ ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Οκτωβρίου που επιστρέφει στο πρόγραμμα μετά από απουσία πέντε ετών.

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν το Μάστερς του Χονγκ Κονγκ θα επιστρέψει στο πρόγραμμα των διεθνών διοργανώσεων του σνούκερ για πρώτη φορά από το 2017. Την τελευταία φορά ο Άγγλος ηττήθηκε 6-3 από τον Νιλ Ρόμπερτσον με τον τελευταίο να γίνεται πλουσιότερος κατά 100.000 λίρες. Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε σε εκείνο το ματς ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής είχε καταφέρει να κάνει μπρέικ 143 πόντων στο πέμπτο μπρέικ που ήταν και το υψηλότερο στη διοργάνωση.

 Το Χονγκ Κονγκ Κολιζέουμ, το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο της πόλης που έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις με τους κορυφαίους οκτώ στην παγκόσμια κατάταξη να αντιμετωπίζουν τους ντόπιους, τον Μάρκο Φου και την τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στις γυναίκες, Ενγκ Ον Γι.

 Η διοργάνωση αποτελούσε σταθερό σταθμό στο πρόγραμμα μεταξύ 1983 και 1988 με τον Στιβ Ντέιβις και τον Τζίμι Γουάιτ να περιλαμβάνονται στη λίστα των νικητών. Για ένα σύντομο διάστημα επέστρεψε ως Χονγκ Κονγκ Τσάλεντζ το 1990 και το 1991 με τον Τζέιμς Ουατάνα και τον Στίβεν Χέντρι να σηκώνουν το τρόπαιο προτού ο Ρόμπερτσον αναδειχθεί νικητής τον Ιούλιο του 2017.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα