fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Πήρε την ισοπαλία η Αγγλία (vid)

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Πήρε την ισοπαλία η Αγγλία (vid)

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 και 4-1.

Παρά το γεγονός ότι η Αγγλία έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0 και 4-1 πήρε την ισοπαλία 4-4 απέναντι στην Ινδία για τον δεύτερο όμιλο του χόκεϊ στο χόρτο στο πλαίσιο των Αγώνων Κοινοπολιτείας. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες διατήρησαν το αήττητο ενώ η Αγγλία ηγείται στον όμιλο με διαφορά τριών βαθμών της Ινδίας που έχει ματς λιγότερο.

Η Ινδία άρχισε ιδανικά και άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν ο Λάλιτ Κούμαρ Ουπντιάι ευστόχησε από πέναλτι κόρνερ. Στο 13ο λεπτό η Ινδία διπλασίασε το σκορ με μία γρήγορη αντεπίθεση και τον Σινγκ Μαντίπ να νικά τον Όλιβερ Πέιν. Η Ινδία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην αρχή της δεύτερης περιόδου ωστόσο δέχθηκε πλήγμα όταν ο Κουμάρ Βαρούν δέχθηκε κίτρινη κάρτα και τέσσερα λεπτά βρήκε ξανά το δρόμο προς το γκολ.

 Η Αγγλία έβγαλε αντίδραση στα 18 λεπτά πριν τη λήξη με το γκολ του Λίαμ Άνσελ και στην συνέχεια πλησίασε περισσότερο με τον Νικ Μπάντουρακ ενώ μείωσε στο γκολ στα δέκα λεπτά πριν το τέλος με τον Φίλιπ Ρόπερ. Ο Σινγκ Γκουρτζάντ δέχθηκε τρίτη κίτρινη κάρτα για την Ινδία και η Αγγλία ισοφάρισε στο 53ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπάντουρακ.

https://www.youtube.com/watch?v=uhi1C2811tc&ab_channel=HarvinderSingh

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα