fbpx

Παγκόσμιο U-15: Το τουρνουά με αριθμούς

Παγκόσμιο U-15: Το τουρνουά με αριθμούς

Η διοργάνωση διεξάγεται στο Χερμοζίγιο του Μεξικού.

Τα αστέρια του αύριο στο άθλημα ετοιμάζονται για το παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 15 ετών που θα διεξαχθεί στο Χερμοζίγιο του Μεξικού.

-2. Ο αριθμός των διοργανώσεων που έχουν διεξαχθεί στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στο Μεξικό. Αυτός είναι και ο αριθμός των σταδίων που θα γίνουν τα ματς, το Σονόρα και το Χέκτορ Εσπίνο.

-3. Ο αριθμός των εθνικών ομάδων που κάνουν ντεμπούτο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Γκουάμ, Γαλλία και Πουέρτο Ρίκο. Αυτός είναι και ο αριθμός των χωρών που έχουν διοργανώσει το τουρνουά, Μεξικό, Ιαπωνία και Παναμάς.

-6. Ο αριθμός των ομάδων που έχουν πάρει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών. Κούβα, ΗΠΑ, Βενεζουέλα, Παναμάς, Ιαπωνία και κινεζική Ταϊπέι. Τρεις από αυτές, Κούβα, ΗΠΑ και Βενεζουέλα, είναι εκείνες που έχουν πάρει τον τίτλο. Αυτός είναι και ο αριθμός που περνάει στον σούπερ γύρο, δύο από κάθε όμιλο.

-7. Ο αριθμός των ίνινγκ  σε κάθε παιχνίδι.

-10. Ο αριθμός των ημερών που θα διαρκέσει η διοργάνωση

-13. Ο αριθμός των χωρών που θα λάβουν μέρος. Κινεζική Ταϊπέι, Μεξικό, Γαλλία, Ιαπωνία, Κολομβία, ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Γκουάμ, Νότια Αφρική, Παναμάς, Βενεζουέλα, Κούβα και Τσεχία.

-44. Ο αριθμός των αγώνων από το πρώτο ματς μέχρι τον τελικό.

-15.000. Η χωρητικότητα του σταδίου Χέκτορ Εσπίνο.

-16.000. Η χωρητικότητα του σταδίου Σονόρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα