fbpx

Παγκόσμιο: Στην Γερμανία και την Τσεχική Δημοκρατία θα διεξαχθεί το Wildwater 2023

Παγκόσμιο: Στην Γερμανία και την Τσεχική Δημοκρατία θα διεξαχθεί το Wildwater 2023

Η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Αγρίων Νερών της ICF του επόμενου έτους, στο Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κανόε Καγιάκ Νέων και U23 της ICF στο Ρούντνιτσε και Λάμπεμ της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Η ICF είχε αρχικά σχεδιάσει να διοργανώσει και τα δύο πρωταθλήματα στην κομητεία Miyi στην Κίνα, ωστόσο η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση του Κόβιντ στη χώρα αυτή κατέστησε δύσκολο να προχωρήσει. Η Κινεζική Ομοσπονδία Κανόε ζήτησε τη μεταφορά της διοργάνωσης του 2023.

Το Άουγκσμπουργκ φιλοξένησε το 2011 το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ κανόε καγιάκ άγριας θάλασσας της ICF. Ο χώρος φιλοξένησε επίσης αρκετά επιτυχημένα παγκόσμια κύπελλα και ευρωπαϊκά κύπελλα τα επόμενα χρόνια. Η διοργάνωση του επόμενου έτους θα διεξαχθεί από τις 09 έως τις 11 Ιουνίου.

Θα είναι η πρώτη φορά, που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ άγριας θάλασσας ICF Junior και U23 θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου 2023 και η πρώτη φορά που οι αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος κανόε-καγιάκ άγριας θάλασσας θα διεξαχθούν στο Ρούντνιτσε.

Να σημειωθεί ότι, αρκετά Ευρωπαϊκά Κύπελλα φιλοξενήθηκαν στο Roudnice τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα