fbpx

Επιστρέφει και… πάει Bulldogs ο Λίαμ Τζόουνς!

Επιστρέφει και… πάει Bulldogs ο Λίαμ Τζόουνς!

Επιστροφή με… διπλή έννοια για τον Λίαμ Τζόουνς. Ο 31 ετών αμυντικός, έπειτα από έναν χρόνο που έμεινε εκτός γηπέδων, επανέρχεται στο AFL. Αυτό μάλιστα για τον Τζόουνς θα συνοδευτεί όχι με επανένταξη στην Carlton που ανήκε ως το 2021, αλλά με επιστροφή στην προηγούμενη ομάδα του, τους Western Bulldogs.

Ο Τζόουνς, όντας παίκτης των Carlton Blues, είχε αιφνίδια αποσυρθεί από το το AFL τον Νοέμβριο του 2021, μόλις επιβλήθηκε κανονισμός από τη διοργανώτρια αρχή πως δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα του 2022 θα είχαν μονάχα οι εμβολιασμένοι παίκτες. Έκτοτε, ο Τζόουνς ήταν εκτός αγώνων, έχοντας όμως ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους “μπλε” της Μελβούρνης.

Αυτό το συμβόλαιο θα εκπνεύσει σύντομα, στις 30 Σεπτεμβρίου, άρα από την 1η Οκτωβρίου ο Τζόουνς θα τεθεί σε καθεστώς ελεύθερου free agent, έχοντας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί το μέλλον του. Υπενθυμίζεται πως ο Λίαμ Τζόουνς αγωνιζόταν με τη φανέλα των Bulldogs από την αρχή της καριέρας του στο AFL το 2009 μέχρι και το 2014.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα