fbpx

Σκοτ: «Είναι ρώσικη ρουλέτα να πάμε πολύ επιθετικά πάνω στον Λάτσι Νιλ»

Σκοτ: «Είναι ρώσικη ρουλέτα να πάμε πολύ επιθετικά πάνω στον Λάτσι Νιλ»

Σε κατάσταση επιφυλακής θέλει να θέσει όλη την ομάδα του ο προπονητής της Geelong, Κρις Σκοτ, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στο Brisbane, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ του AFL. Ο 46χρονος τεχνικός έκανε ειδική μνεία στον Λάτσι Νιλ, ο οποίος διανύει όχι απλά την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, αλλά είναι και μία σοβαρότατη υποψηφιότητα για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στο AFL, δηλαδή του βραβείο Brownlow Medal.

“Είχε μία περίφημη σεζόν και πιστεύω πως θα κερδίσει το βραβείο Brownlow. Σίγουρα πρέπει να βρίσκεται μέσα στην κουβέντα για τους υποψήφιους νικητές, βάσει της χρονιάς που είχε.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι φανταστικός, οπότε θα χρειαστεί αρκετή προσοχή. Θα είναι σαν ρώσικη ρουλέτα να προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ επιθετικά εναντίον του.

Όπως ισχύει πάντοτε με το παιχνίδι μας, το ζήτημα είναι η ομαδικότητα. Μικρή σημασία θα έχουν τα πρώτα match-up στην αρχή του αγώνα, διότι μετά από 5-6 λεπτά μπορεί να ατομικά μαρκαρίσματα να είναι πολύ διαφορετικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκοτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα