fbpx

Ζήτησε να φύγει ο Λογκ… μπλοκάροντας την έξοδο του Λομπ!

Ζήτησε να φύγει ο Λογκ… μπλοκάροντας την έξοδο του Λομπ!

Σε διάταξη πιονιών σε σκακιέρα άρχισε να εξελίσσεται η δόμηση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς για τη Fremanlte, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπάρχοντες παίκτες που επιθυμούν να φύγουν. Ο Γκρίφιν Λογκ είναι τώρα αυτός που ζήτησε να αποχωρήσει από τους Dockers με προορισμό τη North Melbourne, ωστόσο μία τέτοια ενέργεια συγκρούεται με την δρομολογούμενη έξοδο του Ρόρι Λομπ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περθ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τους Western Bulldogs για να τους παραχωρήσει τον Λομπ, έπειτα από επίμονη προσπάθεια του παίκτη να φύγει γενικώς από την πόλη και να αγωνιστεί σε σύλλογο της Μελβούρνης.

Τώρα όμως, με τον Λογκ να ζητάει επίσης έξοδο από τον σύλλογο και με τους δυο τους να καλύπτουν αγωνιστικά τις ίδιες ανάγκες, η Fremantle είναι αναγκασμένη να μπλοκάρει μία από τις δύο εξόδους, καταλήγοντας να κρατήσεις στις τάξεις της τον Λομπ.

Αμιγώς αγωνιστικά αυτή είναι μία λογική επιλογή, αφού ο Ρόρι Λομπ διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, εν συγκρίσει με τον Γκρίφιν Λογκ που επίσης έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά όχι εξίσου πρωταγωνιστικό.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη… σκακιέρα δόμησης του ρόστερ και ανταλλαγών φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετές κινήσεις μπροστά της, αφού υπάρχει πολύς χρόνος διαθέσιμος ώστε να οριστικοποιηθεί η σύνθεση όλων των ομάδων, ενόψει του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα