fbpx

Νινάμπερ: “Το ματς με την Αργεντινή είναι σαν τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου”

Νινάμπερ: “Το ματς με την Αργεντινή είναι σαν τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου”

Με το μέγιστο κίνητρο και τη βέλτιστη δυνατή προσήλωση σκοπεύει να μπει η ομάδα της Νοτίου Αφρικής στο ματς με την Αργεντινή, για την τελευταία αγωνιστική του Rugby Championship. Οι Springboks είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι με τη Νέα Ζηλανδία στην κορυφή της κατάταξης έχοντας από 14 βαθμούς, όμως υστερούν στη διαφορά πόντων μιας και βρίσκονται στο +28 ενώ οι All Blacks στο +41.

Στην τελευταία αγωνιστική οι Νοτιαφρικανοί θέλουν λοιπόν έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων (η Νέα Ζηλανδία υποδέχεται την Αυστραλία στο άλλο ματς) που στο φινάλε να τους δίνει το τρόπαιο. Ο τεχνικός της ομάδας, Ζακ Νινάμπερ, ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του βλέπουν αυτή την αναμέτρηση ως την απόλυτη μάχη και θα εστιάσουν αποκλειστικά στα δικά τους πεπραγμένα.

“Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου το σκορ και συγκεκριμένους αριθμούς πόντων. Θα ήταν μέγιστη ασέβεια προς την Αργεντινή. Ελπίζουν και αυτοί η Αυστραλία να νικήσει τη Νέα Ζηλανδία, ώστε να κατακτήσουν το Rugby Championship για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν επίσης ακριβώς τις ίδιες σκέψεις. Θέλουν αμφότερες να κατακτήσουν το Rugby Championship, όπως άλλωστε και εμείς. Ωστόσο, δεν πρέπει να μπαίνουμε σε ανταλλαγές σκέψεων και προθέσεων. Όταν τελειώσουν όλα και έχουμε τα γεγονότα στο τραπέζι, τότε θα δούμε.

Βλέπουμε αυτό το ματς σαν τελικό Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αυτό ακριβώς είναι για εμάς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα μας βοηθήσει το γεγονός πως το άλλο ματς προηγείται χρονικά, οπότε και οι δύο ομάδες (Νότιος Αφρική και Αυστραλία) θα γνωρίζουν τι χρειάζονται βαθμολογικά. Όμως, επαναλαμβάνω, εμείς θα μπούμε στον αγώνα σαν να ήταν τελικός”, είπε χαρακτηριστικά ο Νινάμπερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα