fbpx

Οριστικά νοκ-άουτ ο Κέιν, αναλαμβάνει αρχηγός ο Ουάιτλοκ!

Οριστικά νοκ-άουτ ο Κέιν, αναλαμβάνει αρχηγός ο Ουάιτλοκ!

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τη Νέα Ζηλανδία, αφού ο αρχηγός της Σαμ Κέιν δεν πήρε το “πράσινο φως” από τους ιατρούς για να συμμετάσχει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Rugby Championship κόντρα στην Αυστραλία.

Ο Κέιν είχε τραυματιστεί στο κεφάλι λόγω χτυπήματος στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και τελικά η υποχρεωτική ειδική εξέταση (Head Injury Assessmen) για αυτού του τύπου τους τραυματισμούς έδειξε πως δεν είναι 100% έτοιμος να επανέλθει στο χορτάρι.

Αυτό σημαίνει πως η ο Σαμ Ουάιτλοκ είναι εκείνος που θα αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού για την προσεχή αναμέτρηση με τους Wallabies. Οι All Blacks θέλουν τη νίκη προκειμένου να κρατούν την τύχη όσο περισσότερο γίνεται στα χέρια τους, για την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται πως Νέα Ζηλανδία και Νότιος Αφρική μπαίνουν στην τελευταία αγωνιστική ισόβαθμες στην κορυφή (έχουν από 14 βαθμούς), με τους All Blacks όμως να υπερέχουν στη διαφορά πόντων, αφού βρίσκονται στο +41 και οι Springkboks στο +28. Η Νότιος Αφρική στο άλλο ματς της ημέρας θα υποδεχτεί την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα