fbpx

MLB: Έσπασε το ρεκόρ ο Τζατζ (vid)

MLB: Έσπασε το ρεκόρ ο Τζατζ (vid)

Λίγες ημέρες μετά την ισοφάριση του ρεκόρ χομ ραν που είχε ο Ρότζερ Μάρις στην American League από το 1961, ο Άαρον Τζατζ έφτασε τα 62 σε μία σεζόν, ξεπερνώντας έναν παίκτη ο οποίος επίσης διέπρεψε με τη φανέλα των Γιάνκις της Νέας Υόρκης.

«Είναι μία μεγάλη ανακούφιση», είπε ο Τζατζ. «Όλοι μπορούν επιτέλους να καθίσουν στις θέσεις τους και να παρακολουθήσουν το ματς. Ήταν μία ευχάριστη πορεία έως τώρα, να έχω την ευκαιρία να καταφέρω κάτι τέτοιο. Το να έχεις την ευκαιρία να γράψεις το όνομά σου δίπλα σε σπουδαίους όπως ο Ρότζερ Μάρις και ο Μπέιμπ Ρουθ είναι κάτι το απίστευτο».

To ρεκόρ σημειώθηκε στην πρώτη περίοδο απέναντι στον Χεσούς Τινόκο των Τέξας Ρέιντζερς ενώ ο τυχερός θεατής που έπιασε τη μπάλα στις κερκίδες του Globe Life Field, ο Κόρι Γιούμανς, θα έχει ένα ευχάριστο πρόβλημα να λύσει καθώς η συγκεκριμένη μπάλα μπορεί να τον κάνει πολύ πλουσιότερο με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί για ένα ιστορικό αναμνηστικό ήταν το 1999 με το ποσό να αγγίζει τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα