fbpx

BMW Ladies Championship: Τίτλος νούμερο 18 για την Λίντια Κο (vid)

BMW Ladies Championship: Τίτλος νούμερο 18 για την Λίντια Κο (vid)

Η Λίντια Κο πανηγύρισε για 18η φορά την κατάκτηση τίτλου στην καριέρα της καθώς επικράτησε με διαφορά τεσσάρων χτυπημάτων της Άντρεα Λι στο πλαίσιο του BMW Ladies Championship που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Κο στη χώρα που γεννήθηκε και από την οποία έφυγε σε ηλικία τεσσάρων ετών για τη Νέα Ζηλανδία.

Η στήριξη από το κοινό της Νότιας Κορέας ήταν τεράστια για την Κο η οποία έδωσε ελπίδα στις αντιπάλους της όταν έκανε το μπόγκι στην 7η τρύπα ωστόσο ακολούθησαν πέντε μπέρντι στις πίσω εννέα και ένας γύρος 65 χτυπημάτων. «Πιθανότατα είναι το καλύτερο παιχνίδι μου, το πιο σταθερό που έχω κάνει», είπε η 25χρονη. «Έπαιξα πολύ καλά στις πίσω εννέα και στους τέσσερις γύρους μου και νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί για εμένα».

 Συγκίνηση επικράτησε στο γήπεδο για την Να-Γιέον Τσόι η οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη στο τελευταίο της πατ στην 18η τρύπα, βάζοντας τέλος σε μία λαμπρή καριέρα που είδε εννέα τίτλους στο LPGA Tour και την κατάκτηση του τίτλου στο US Women’s Open του 2012. «Αυτό το τελευταίο πατ», είπε η Τσόι, που τερμάτισε στην 47η θέση. «Πραγματικά δεν μπορούσα να δω τη μπάλα εξαιτίας των δακρύων μου».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα