fbpx

Champion of Champions: Παρών στον τελικό ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Champion of Champions: Παρών στον τελικό ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αποδείχθηκε καλύτερος του Ζενγκγί Φαν και απάντησε στον 21χρονο για την ήττα του στον τελικό του European Matsers νωρίτερα φέτος επικρατώντας 6-2 στα ημιτελικά του Champion of Champions στο Μπόλτον.

 Ο Rocket πήρε άνετα τα πρώτα δύο φρέιμ, το πρώτο με ένα απίστευτο fluke και με 89 πόντους. Ο Φαν δεν βρήκε ρυθμό ούτε στο δεύτερο με τον Ο’Σάλιβαν να φτάνει τα 42 century καριέρας κάνοντας το 2-0 με 117 πόντους. Το τρίτο φρέιμ είδε τον Κινέζο να βρίσκει ρυθμό και να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο τραπέζι για να μειώσει σε 2-1.

 Το τέταρτο φρέιμ ήταν πιο ανοικτό με τον Άγγλο να συνεχίζει να δείχνει την ποιότητά του, καθαρίζοντας τις κόκκινες και με 86 πόντους προηγήθηκε με 3-1. Μετά τη διακοπή, ο Ο’Σάλιβαν συνέχισε να χαρίζει θέαμα με τον 46χρονο να παίρνει διαφορά τριών φρέιμ. Στο έκτο ο Φαν είχε τις ευκαιρίες του τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με αποτέλεσμα ο δείκτης του σκορ να ανέβει στο 5-1. Ο Φαν έβγαλε αντίδραση στο έβδομο όπου με 123 πόντους μείωσε σε 5-2, το επόμενο φρέιμ όμως ήταν και το τελευταίο με ένα μπρέικ 75 πόντων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα