fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Για βιασμό κατηγορείται ο Γκουνατιλάκα

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Για βιασμό κατηγορείται ο Γκουνατιλάκα

Ένας από τους παίκτες της εθνικής ομάδας κρίκετ της Σρι Λάνκα, ο Ντανούσκα Γκουνατιλάκα, κατηγορείται για βιασμό ενώ βρίσκεται στην Αυστραλία για την συμμετοχή της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο Τ20.

 Ο 31χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (6/11) και αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για βιασμό. Η ομοσπονδία κρίκετ της Σρι Λάνκα επιβεβαίωσε την σύλληψη με τον παίκτη να εμφανίζεται αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης. Η σύλληψη ακολουθεί τις έρευνες των αρχών της Νέας Νότιας Ουαλίας μετά την αναφορά ότι μία 29χρονη έπεσε θύμα βιασμού στην περιοχή του Ρόουζ Μπέι.

 Η αποστολή της Σρι Λάνκα, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, αναχώρησε σήμερα από την Αυστραλία ενώ ο Γκουνατιλάκα δεν είχε αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου όταν αποβλήθηκε στο ματς που η ομάδα του ηττήθηκε από τη Ναμίμπια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη καθώς το 2018 είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από έξι ματς επειδή έφυγε από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή ενώ το 2021 ήταν ένας από τους τρεις που είχαν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους επειδή είχε παραβιάσει τους κανονισμούς περί κορονοϊού ενώ η Σρι Λάνκα περιόδευε στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα