fbpx

UK Championship: Στους 32 Τζουνχούι και Γκίλμπερτ

UK Championship: Στους 32 Τζουνχούι και Γκίλμπερτ

Τρεις φορές κάτοχος του τίτλου στο UK Championship ο Ντινγκ Τζουνχούι, πήρε την πρόκριση για το γύρο των 32 επικρατώντας 6-4 του Ρόμπερτ Μίλκινς στο Σέφιλντ.

 Ο Ντινγκ, νικητής στο τουρνουά το 2005, το 2009 και το 2019, είχε μπρέικ των 94 και 60 πόντων νικώντας τον κάτοχο του τίτλου στο όπεν Γιβραλτάρ, ο οποίος μείωσε από 5-2 σε 5-4 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στην ανατροπή. Αντίπαλος του Ντινγκ θα είναι ο φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013, ο Μπάρι Χόκινς, το βράδυ της Κυριακής.

 «Έχασα μία καλή ευκαιρία να πάρω τη νίκη με 6-3 και τότε ανησύχησα επειδή ο Ρόμπερτ είναι πάντα ένας επικίνδυνος παίκτης», είπε ο Τζουνχούι. «Πέρασε καιρός που δεν έχω κερδίσει κάτι, δεν ξέρω τι συνέβη. Συγκεντρώνομαι στην προπόνηση αλλά στη διάρκεια ενός ματς μερικές φορές αποδίδω και άλλες όχι».

 Την πρόκριση πήρε και ο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ μετά τη νίκη με 6-0 επί του Μαρκ Κινγκ με τέσσερα μπρέικ άνω των 50 πόντων. Στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος  το 2019, επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005, ο Σον Μέρφι, το απόγευμα της Τρίτης. Ο Τζο Πέρι θα αντιμετωπίσει τον καλό του φίλο Νιλ Ρόμπερτσον νικώντας 6-0 τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006, Γκρέιμ Ντοτ. Νούμερο 42 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Λίαμ Χάιφιλντ, βρέθηκε πίσω με 5-2 στα φρέιμ ωστόσο έκανε την ανατροπή με 6-5 απέναντι στον Άλι Κάρτερ στο πιο θεαματικό παιχνίδι της ημέρας και στο Γιορκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Στούαρτ Μπίγχαμ για μία θέση στους 16 του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα