fbpx

Ο Πάρις για την πρόκριση της Σαμόα στον τελικό του Παγκοσμίου: «Πολλοί μιλούσαν για εμάς για αεροπλάνα επιστροφής»

Ο Πάρις για την πρόκριση της Σαμόα στον τελικό του Παγκοσμίου: «Πολλοί μιλούσαν για εμάς για αεροπλάνα επιστροφής»

Χαρούμενος, συγκινημένος και ορεξάτος για… ρεβάνς δηλώσεων εμφανίστηκε ο Ματ Πάρις στις πρώτες του κουβέντες μετά την πρόκριση της Σαμόα στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ. Ο προπονητής της ομάδας της Πολυνησίας επαίνεσε στο μέγιστο τις προσπάθειες των παικτών του καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ φρόντισε να υπογραμμίσει πως δεν ξέχασε λόγια απαισιοδοξίας και υποτίμησης των δυνατοτήτων της ομάδας που ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

“Κάποια πράγματα ήταν εναντίον μας. Πέντε παίκτες επέστρεψαν στα σπίτια τους, είχαμε ξεμείνει μονάχα με τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Αυτοί είναι οι οποίοι συνέχισαν να στρέφονται ο ένας στον άλλο, να στηρίζουν και να καλύπτουν ο ένας τον άλλο.

Πολλοί άνθρωποι είχαν πολλά πράγματα να πουν αυτές τις τέσσερις εβδομάδες, σχετικά με αεροπλάνα επιστροφής. Η περηφάνια, η πίστη και το πάθος αυτής της ομάδας είναι απίστευτα. Βγάζω το καπέλο σε πολλά μέλη αυτής της ομάδας. Ειδικά στους δύο που έχω εδώ (Τζούνιορ Πάουλο και Ζαρόμ Λουάι), οι οποίοι έπαιξαν στον μεγάλο τελικό (του NRL) πριν επτά εβδομάδες.

Θα ζητήσουμε από αυτά τα παιδιά να κάνουν άλλη μία προσπάθεια και να δώσουν ένα παγκόσμιας κλάσης παιχνίδι, μιας και θα αντιμετωπίσουμε έναν παγκόσμιας κλάσης αντίπαλο την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι συναρπαστικό να φέρνεις τη Σαμόα στον τελικό ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου. Είναι μία μικροσκοπική κουκίδα στο μέσον του Ειρηνικού”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πάρις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα