fbpx

Ευρωπαϊκό U17: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά στις λεπτομέρειες η Εθνική

Ευρωπαϊκό U17: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά στις λεπτομέρειες η Εθνική

Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Εθνική ομάδα U17, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την Ιταλία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Baseball 5, που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην φάση των ομίλων χρειαζόταν δύο νίκες στα τρία ματς που θα έδινε, μετά την επικράτησή της Τετάρτης (17/11) επί της Γερμανίας (2-1) και τις ήττες που προηγήθηκαν από Λιθουανία και Ολλανδία.

Απέναντι στην Ιταλία οι διεθνείς δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 7-1. Πλέον, στα παιχνίδια που ακολουθούσαν με Ισραήλ (14:30) και Ρουμανία (15:30) το 2 στα 2 ήταν “μονόδρομος” (σ.σ. απαιτούνταν τρεις νίκες για την πρόκριση). 

Η “γαλανόλευκη” επιβλήθηκε άνετα με 6-0 επί των Ισραηλινών, αλλά παρότι τα έδωσε όλα στο ντέρμπι με τους Βαλκάνιους κι έπαιξε καταπληκτική άμυνα, στην επίθεση δεν βρήκε διαδρόμους και ηττήθηκε… στις λεπτομέρειες με 1-0. Ως εκ τούτου με απολογισμό 4 ήττες και 2 νίκες στο 2ο γκρουπ έμεινε εκτός οκτάδας. 

Η Εθνική ομάδα θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 9-14, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση της Παρασκευής (18/11, 09:30) με τη Μολδαβία. Σε περίπτωση νίκης θα παίξει με τον 5ο του 1ου ομίλου στις 12:30 το μεσημέρι.  

https://baseball.apexsports.gr/2022/11/16/evropaiko-u17-zontani-gia-tin-prokrisi-i-ellada/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα