fbpx

Super Bowl: Στο Λας Βέγκας για τον τίτλο Τσιφς και 49ερς – Το Half Time Show και οι διαφημίσεις εκατομμυρίων

Κάνσας εναντίον Σαν Φρανσίσκο

Στο Λας Βέγκας χτυπάει η καρδιά του αμερικανικού ποδοσφαίρου, καθώς σε λίγες ώρες θα λάβει χώρα το 58ο Super Bowl μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσιφς και των Σαν Φρανσίσκο 49ερς (12/2 1:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος).

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας, όπου εκατομμύρια θεατές και φέτος θα συντονιστούν για να δουν τον αγώνα αλλά και το σόου του ημιχρόνου, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων.

Οι Τσιφς βρίσκονται στον τελικό του πρωταθλήματος για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια και ελπίζουν να κατακτήσουν τον 4ο τίτλο της ιστορίας τους, ισοφαρίζοντας τους Γκριν Μπέι Πάκερς και τους Τζάιαντς της Νέας Υόρκης.

Στην ομάδα τους, υπάρχει μία εξαιρετική αμυντική γραμμή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο δικός μας Γιώργος Καρλαύτης, που σήκωσε την περσινή χρονιά το τρόπαιο μαζί με τους Τσιφς.

Στην αντίπερα όχθη, το Σαν Φρανσίσκο βασίζεται στους RB Κρίστιαν ΜακΚάφρεϊ και Ντίμπο Σάμουελ, καθώς και στον Τζορτς Κιτλ. Γενικότερα, το Σαν Φρανσίσκο δείχνει πιο πλήρες σε όλες τις γραμμές και είναι ελαφρώς το φαβορί σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

Οι 49ερς έχουν κερδίσει πέντε Super Bowl, αλλά έχασαν στο τελευταίο τους ταξίδι στο μεγάλο παιχνίδι – από τους Τσιφς το 2020.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Τσιφς και οι 49ερς αναμετρώνται σε Super Bowl, αφού προηγουμένως συναντήθηκαν στο Super Bowl LIV στο τέλος της σεζόν 2019. Το Κάνσας Σίτι κέρδισε εκείνο το παιχνίδι με 31-20.

Ποιος θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2024

Όσον αφορά το Half Time Show, μετά την περσινή εντυπωσιακή εμφάνιση της Rihanna που ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, ο Usher θα ανέβει στη σκηνή και αναμένεται να δώσει το μεγαλύτερο σόου της καριέρας του.

Η βραβευμένη με Grammy, Reba McEntire είναι εκείνη που θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl.

Επίσης, ο ράπερ Post Malone θα ερμηνεύσει το “America the Beautiful” και η τραγουδίστρια Andra Day θα ανέβει στη σκηνή για το “Lift Every Voice and Sing”.

Η παρουσία της Τέιλορ Σουίφτ στον τελικό του Super Bowl προκάλεσε αντιδράσεις και ακόμα και την εμπλοκή της ιαπωνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ. Μία ημέρα πριν τον αγώνα, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε την τελευταία από τις τέσσερις sold out συναυλίες της στο Τόκιο, ως μέρος της περιοδείας της Eras Tour, και έτσι δεν ήταν σίγουρο αν θα προλάβαινε τον αγώνα.

Γενικότερα, η πασίγνωστη τραγουδίστρια και στιχουργός έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά για το Super Bowl, εξαιτίας της σχέσης της με τον TE των Τσιφς, Τράβις Κέλσι.

Διαφημίσεις “χρυσό” στο φετινό Super Bowl

Οι φετινές διαφημίσεις του Super Bowl περιλαμβάνουν δεκάδες κορυφαίες μάρκες, από το εμβληματικό Clydesdales της Anheuser-Busch μέχρι το σποτ της Uber Eats με την Τζένιφερ Άνιστον και τους Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όσο για το κόστος ενός τέτοιου διαφημιστικού, αυτό αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα, με το Guideline’s Forward Bookings data, η αξία 30 δευτερολέπτων διαφήμισης, φτάνει τα 6.47 εκατ., σε σχέση με το 5.83 εκατ. πέρυσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο