fbpx

NFL: Στο Λας Βέγκας για το Super Bowl Τσιφς και 49ερς (video)

Στο Super Bowl Τσιφς και 49ερς

Οι πρωταθλητές του NFL, Κάνσας Σίτι Τσιφς, θα αντιμετωπίσουν τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς στο Super Bowl στις 11 Φεβρουαρίου στο Allegiant Stadium του Λας Βέγκας, καθώς και οι δύο ομάδες βγήκαν νικήτριες από την Κυριακή (28/1) στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι Τσιφς επικράτησαν με 17-10 σε μια σκληρή μάχη απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα της Βαλτιμόρης Ρέιβενς και προκρίθηκαν στο μεγάλο παιχνίδι. Ο Τράβις Κέλσι έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι, πιάνοντας 11 πάσες για 116 γιάρδες και σημειώνοντας το πρώτο touchdown του αγώνα. Ο Κέλτσι σημείωσε ρεκόρ υποδοχής στο NFL μετά το τέλος της σεζόν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οι Ντιτρόιτ Λάιονς πήραν από νωρίς προβάδισμα, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα touchdowns του αγώνα, και απέκλεισαν πλήρως τους 49ερς στο πρώτο δεκάλεπτο. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει στην τρίτη περίοδο. Τότε ήταν που η ομάδα από την Καλιφόρνια ζωντάνεψε και ισοφάρισε το παιχνίδι, διαγράφοντας ένα προβάδισμα 17 πόντων. Η κυρίαρχη τέταρτη περίοδος των 49ερς ανέβασε το τελικό σκορ στο 34-31, δίνοντάς τους το πέρασμα για να αντιμετωπίσουν τους Τσιφς στην Sin City.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε έναν ακόμα τελικό Super Bowl για το NFL θα βρεθεί και ο δικός μας Γιώργος Καρλάφτης, ο οποίος βοήθησε αρκετά στο ματς με τους Ρέιβενς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο