fbpx

Champions Cup: Έκαναν την ανατροπή οι Harlequins (video)

Champions Cup: Έκαναν την ανατροπή οι Harlequins (video)

Καλά στοιχεία έδειξε το αγγλικό ράγκμπι στην πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στο Champions Cup.

Οι Sale Sharks, πρωτοπόροι στο Premiership Rugby, νίκησαν με 27-5 την Stade Francais. Η διαφορά απέναντι στη γαλλική ομάδα στο δεύτερο μέρος. Με νίκη η επιστροφή από τραυματισμό του Μάνου Τουιλάγκι.

YouTube video

Χαμένη στον τελικό του περασμένου Μαϊου η Leinster απάντησε στη Rochelle νικώντας τη γαλλική ομάδα με 16-9. Δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Αντουάν Αστορί. Η Leinster έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά με 10-6 με τον Κιάραν Φράουλι να κάνει τη διαφορά στο τέλος.

YouTube video

Πλούσιο σε θέαμα και πόντους το ματς των Leicester Tigers με τους Stormers με νικητές τους πρώτους και σκορ 35-26. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Σόλομον Κάτα που πέτυχε δύο tries.

YouTube video

Στο τελευταίο χρονικά ματς της βραδιάς οι Harlequins έφυγαν νικητές από το Παρίσι με 31-28 απέναντι στη Racing 92. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη αρχή αλλά η λήξη του πρώτου μέρους είδε το σκορ στο 17-10 υπέρ των φιλοξενούμενων. Τη διαφορά έκανε ο αρχηγός των Quins, ο Άλεξ Ντόμπραντ.

YouTube video

Σε ματς για το Challenge Cup οι Lions επικράτησαν εκτός έδρας με 28-12 της Perpignan. Εκτός έδρας νίκη και για τη Montpellier με 24-19 σε βάρος των Newcastle Falcons.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ