fbpx

PWR: Διατήρησαν την πρωτιά οι Saracens

Επιστροφή στις νίκες για τις Saracens.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του PWR παραμένουν οι Saracens μετά τη νέα τους επιτυχία απέναντι στις Trailfinders.

Με τον καλύτερο τρόπο άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Gloucester-Hartpury. Οι παίκτριες του Alex Austerberry νίκησαν με 48-17 στο StoneX Stadium.

Εντυπωσιακή από την αρχή η γηπεδούχος ομάδας που άνοιξε το σκορ με την Sydney Gregson. Με τη νίκη οι Saracens διατηρούν την πρώτη θέση με διαφορά ενός βαθμού. Για τις Trailfinders η 7η ήττα στην σεζόν, μπροστά στο βαθμολογικό πίνακα μόνο από Leicester Tigers και Sale Sharks.

Σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή συνεχίζει η Gloucester-Hartpury που έκανε την ανατροπή απέναντι στις Leicester Tigers. Στο Welford Road οι Tigers πέρασαν μπροστά με 26-7 μετά από 43 λεπτά. Καθοριστικό σημείο το try της Matilda Hyett στο 75ο λεπτό γράφοντας το τελικό 26-33.

Νίκη με ανατροπή και για τις Bristol Bears απέναντι στις Exeter Chiefs. Οι Chiefs πέρασαν μπροστά στο σκορ με 12-0 λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Οι Bears πολύ βελτιωμένες στο δεύτερο μέρος παίρνοντας τη νίκη με 22-12.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ