fbpx

Champions Cup: Σημαντική νίκη για τη Leinster (video)

Champions Cup: Σημαντική νίκη για τη Leinster (video)

Στην κορυφή του ομίλου της για το Champions Cup πέρασε η Leinster μετά τη νίκη επί των Sale Sharks.

Οι Sale Sharks πρωτοπόροι στη βαθμολογία του Premiership Rugby. To Champions Cup διαφορετική υπόθεση με την ιρλανδική ομάδα να έχει 5 tries. H νίκη με σκορ 37-27. Josh van der Flier, Jamison Gibson-Park, Robbie Henshaw, Ryan Baird και Cian Healy τα tries. Στην κορυφή του 4ου ομίλου πλέον με 9 βαθμούς.

YouTube video

Σε άλλο ματς η κάτοχος του τίτλου Rochelle έχασε στο τέλος από τους Stormers. Δύο φορές κάτοχος του τίτλου η γαλλική ομάδα παραμένει δίχως νίκη.  Στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής οι Stormers επικράτησαν με 21-20. Καθοριστική στιγμή το try του Andre-Hugo Venter και το conversion του Manie Libbok.

YouTube video

Επιστροφή στις νίκες για τους Saracens. Τρεις φορές κάτοχοι του τίτλοι οι Sarries έχασαν από τους Bulls στην πρεμιέρα. Αυτή τη φορά η νίκη με 55-36 απέναντι στην Connacht. Από 2 tries είχαν Jamie George και Olly Hartley.

YouTube video

Στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Union Bordeaux-Begles νίκησε άνετα με 36-17 τους Bristol Bears για τον πρώτο όμιλο. Η γαλλική ομάδα έκανε το 2 στα 2 με το μέγιστο των 10 βαθμών, τρεις μπροστά από τη Lyon.

YouTube video

H Lyon νίκησε δύσκολα με 29-28 τους Vodacom Bulls. Οι γηπεδούχοι είχαν 5 tries σε ένα ματς που κυνηγούσαν στο σκορ για μεγάλη διάρκεια. Καθοριστική στιγμή το try του Thibaut Regard 9 λεπτά πριν τη λήξη.

YouTube video

Το 2 στα 2 έκανε και η Bath που επικράτησε με 39-32 της Cardiff. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και τους 5 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι πήραν δύο χάνοντας στο Cardiff Arms Park. Πρωταγωνιστής για τους νικητές με 2 tries ο Jaco Coetzee.

YouTube video

Πρώτη νίκη στην ευρωπαϊκή της σεζόν για την Ulster με το 31-15 απέναντι στην Racing 92. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 21-5. Ο Nick Timoney είχε 2 tries για τους νικητές.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ