fbpx

Champions Cup: Τα Highlights της αγωνιστικής (video)

Ολοκληρώθηκε η 4η και τελευταία αγωνιστική.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Sarries στο Champions Cup, συνέχισαν με νίκες Northampton Saints και Quins.

Η αυλαία έπεσε στη φάση των ομίλων για το Champions Cup με πλούσιο θέαμα. Οι Northampton Saints ολοκλήρωσαν με νίκη 26-23 απέναντι στη Munster σε μία μεγάλη ανατροπή αν και με παίκτη λιγότερο. Το τέλος του πρώτου μέρους είδε του γηπεδούχους να μένουν πίσω στο σκορ με 15-7. Πρόκριση στους 16 και για τις δύο ομάδες.

YouTube video

Οι Saracens εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για το γύρο των 16 μετά τη νίκη με 39-24 απέναντι στη Lyon. Οι Sarries έμειναν πίσω στο σκορ με διαφορά 12 πόντων και με 30 λεπτά να απομένουν. Μεγάλη η ανατροπή στην συνέχεια. Δύο tries είχε ο Mario Itoje ενώ σκόραραν και οι Ivan Van Zyl, Juan Martin Gonzalez και Lucio Cinti. Συνολικά 12 πόντους είχε ο Owen Farrell.

YouTube video

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τους Harlequins. Νίκη με 47-19 απέναντι στην Ulster. Συνολικά επτά tries για τους νικητές. Louis Lynagh και Nick David πέτυχαν από δύο.

YouTube video

Τέλος πήρε και η ευρωπαϊκή πορεία της Cardiff μετά την ήττα με 48-26 από τη Racing 92 στο Παρίσι. Οι Ουαλοί αποχαιρέτησαν παίρνοντας τον βαθμό bonus.

YouTube video

Εντός έδρας ήττα για τους Leicester Tigers, αυτή τη φορά με 27-10 από τη Leinster στο Welford Road. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν συνολικά τέσσερα tries.

YouTube video

Πρόκριση με ανατροπή στον 4ο όμιλο για τους Stormers. Η ομάδα από τη Νότια Αφρική νίκησε με 24-20 την Stade Francais και πήρε το εισιτήριο για το γύρο των 16.

YouTube video

Το παρών στον επόμενο γύρο θα δώσουν και οι Bulls μετά τη νίκη τους με 46-40 επί των Bordeaux-Begles. Δύο tries στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους είχε ο Marcell Coetzee. Συνολικά 10 πόντους πέτυχε ο Johan Goosen.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ