fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Softball: Οι όμιλοι της διοργάνωσης

Σε τρεις χώρες οι τρεις όμιλοι της διοργάνωσης.

Γνωστοί πλέον οι όμιλοι για την 18η έκδοση του παγκοσμίου κυπέλλου softball των ανδρών με την τελική φάση το 2025 στον Καναδά.

 Η δράση αρχίζει φέτος με τη φάση των ομίλων που περιλαμβάνει 18 ομάδες. Οι αναμετρήσεις τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Νούμερο 1 στην κατάταξη η Αυστραλία θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Ερμοζίγιο του Μεξικού από τις 12 Ιουνίου στον πρώτο όμιλο.

Απέναντι στην Αυστραλία η ομάδα της οικοδέσποινας χώρας, του Μεξικού. Παρούσες επίσης Τσεχία και Φιλιππίνες μαζί με 2 ομάδες από τα προκριματικά της αμερικανικής ηπείρου.

 Ο δεύτερος όμιλος από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στο Πρινς Άλμπερτ του Καναδά. Η ομάδα της διοργανώτριας χώρας, τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, θα παίξει με τη Νέα Ζηλανδία και την Σιγκαπούρη. Στον όμιλο μία ομάδα από τα αμερικανικά, άλλη μία από τα αφρικανικά προκριματικά μαζί με μία ακόμη που θα δεχθεί πρόσκληση.

Τρίτος και τελευταίος όμιλος στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ το διάστημα 17 με 21 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της οικοδέσποινας χώρας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην προηγούμενη διοργάνωση. Απέναντί της Ιαπωνία και Ολλανδία μαζί με 2 ομάδες από τα αμερικανικά προκριματικά και άλλη μία από τα αφρικανικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σόφτμπολ