fbpx

Θέαμα και ρεκόρ συμμετοχών στο Diamond Cheer Open Christmas Cup 2023

Θέαμα και ρεκόρ συμμετοχών στο Diamond Cheer Open Christmas Cup 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Diamond Cheer Open Christmas Cup 2023, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος”. 

Ένα διήμερο γεμάτο δράση καθώς συμμετείχαν 700 αθλήτριες και αθλητές από 18 φορείς, που έδειξαν για μια ακόμη φορά τη δυναμική του Cheerleading.

Πολύ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στη διοργάνωση συμμετείχαν σύλλογοι από περιοχές εκτός Αττικής, όπως ο Πλοηγός Αντιπάρου, ο Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άσκηση από την Πάτρα και η Αρμονία Θήβας, ενώ εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή φορέων από την Αττική: Α.Γ.Ο.Π. Μυρτάλη, Α.Π.Σ. οι Αμπελόκηποι, Α.ΠΟΣ. Αποσπερίδες, Α.Σ. Αγίου Δημητρίου Αττικής «Ολύμπιος Ζεύς», Αμαζόνες Βάρης, Αμαζόνες Ηλιούπολης, Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει», Αστέρια Νέου Ηρακλείου, Αρίων 2005, Α.Σ. Αννάσα, Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Α.Π.Σ. Έναθλος, Σχολή Χορού Μαρία Σεϊτανίδου, Σχολή Χορού Χοροτέλεια 

Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, επιστημονικός συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος συνεχάρη την Ομοσπονδία για την ανάπτυξη που έχει τα τελευταία χρόνια και τόνισε: «Είναι σημαντικό, στις δύσκολες αυτές ημέρες για τον αθλητισμό όπου η δημοσιότητα εξαντλείται στην ανάδειξη της οπαδικής βίας, να διεξάγονται εκδηλώσεις όπως η σημερινή που αναδεικνύουν το πραγματικό νόημα του αθλητισμού».  

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Τσιρ Χιπ Χοπ ομάδας των Αμαζόνων, η οποία εκτέλεσε το πρόγραμμα με το οποίο θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2024 που θα γίνει στο Ορλάντο και κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ενώ βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τον κ. Παπαγεωργίου. 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο Περιστερίου Μυρτάλη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τσιρλίντινγκ