fbpx

Τις ευχαριστίες της στον Λευτέρη Αυγενάκη εξέφρασε η Ε.Ο Τζούντο

Τις ευχαριστίες της στον Λευτέρη Αυγενάκη εξέφρασε η Ε.Ο Τζούντο

Το Δ.Σ της Ε.Ο Τζούντο εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού για την έμπρακτη στήριξη προς τα ερασιτεχνικά σωματεία και τις Εθνικές Ομάδες.

Το ΔΣ της Ε.Ο. Τζούντο κατά τη συνεδρίαση στις 10/1/2022 εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη για την έμπρακτη στήριξή του προς τα ερασιτεχνικά σωματεία και τις Εθνικές Ομάδες, καθώς ενισχύονται οικονομικά από χρήματα που προέρχονται από τη φορολόγηση κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Σε μία περίοδο που οι δυσμενέστατες συνέπειες από την πανδημία COVID 19 έχουν πολλαπλό αντίκτυπο στο Ελληνικό Αθλητισμό, η χρηματοδότηση των σωματείων πέρα της οικονομικής ενίσχυσης τους αποτελεί και την ηθική επιβράβευσή τους καθώς αυτά είναι το κύτταρο του αθλητισμού και ο βασικός πυρήνας για τη διάπλαση των νέων βασισμένη στα αθλητικά ιδεώδη.

Καταλήγοντας, το ΔΣ της Ε.Ο. Τζούντο επικροτεί τις καινοτόμες και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού που συντείνουν αφενός στην περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αφετέρου στη στήριξη των εθνικών ομάδων προς όφελος των νέων που ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά