fbpx

Μαριόλης: «Μια ιστορική ημέρα – Η ελληνική πυγμαχία γιορτάζει»

Μαριόλης: «Μια ιστορική ημέρα – Η ελληνική πυγμαχία γιορτάζει»

Η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην πρεμιέρα του Acropolis Cup.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολις τονίζοντας ότι η ημέρα αυτή είναι η γιορτή της πυγμαχίας.

«Στέκομαι μπροστά σας με μεγάλη συγκίνηση και μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω αυτή τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική στιγμή τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την ψυχή μου.», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠ.

«Μόνο δέος και συγκίνηση μπορεί να νιώσει κάποιος βρισκόμενος εδώ, σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, το Παναθηναϊκό Στάδιο. Σε αυτό το πολιτιστικό σύμβολο της Ελλάδας και συνάμα ένα πραγματικό κόσμημα της ελληνικής ιστορίας. Το Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας Ακρόπολις, ένα αθλητικό γεγονός δίνει στην ελληνική πυγμαχία την αίγλη που της αξίζει.»

«Η Ελληνική πυγμαχία γιορτάζει.  Είναι μια ιστορική μέρα, καθώς νέοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικότερο στάδιο του κόσμου, αλλά και τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε αυτό. Αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου βρίσκονται κοντά μας για να αγωνιστούν σε ένα τετραήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα. Είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού» .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά