fbpx

Ηλιάδης: «Δεν είναι λίγο τα δύο μετάλλια σε μια μεγάλη διοργάνωση»

Ηλιάδης: «Δεν είναι λίγο τα δύο μετάλλια σε μια μεγάλη διοργάνωση»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για τα δύο ελληνικά μετάλλια στους Μεσογειακού Αγώνες του Οράν.

Ο Νίκος Ηλιάδης τόνισε ότι το ελληνικό τζούντο είναι στο σωστό δρόμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, ενώ μίλησε και για τα δύο μετάλλια που κατέκτησε η ελληνική αποστολή στου Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, εκτιμώντας ότι ορισμένες λάθος αποφάσεις των κριτών στέρησαν από τον Θοδωρή Τσελίδη το χρυσό μετάλλιο.

«Ο Τσελίδης άξιζε το χρυσό μετάλλιο. Ο αντίπαλός του έπαιζε μόνο άμυνα, όμως ο δικός μας έπαιρνε τις ποινές. Ειδικά τις δύο πρώτες δεν θα έπρεπε να τις είχε δεχθεί.», είπε.

«Η Τελτσίδου μπορούσε να πάει τελικό και να βγει πρώτη. Στον πρώτο αγώνα έκανε λάθος εκτίμηση. Πίστευε ότι θα κερδίσει εύκολα όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γι` αυτό.»

«Σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος. Δεν είναι μικρό πράγμα, σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση να πάρουμε δύο μετάλλια. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και στις διεθνείς διοργανώσεις που έπονται.»

«Ο δρόμος για το Παρίσι είναι μακρύς, θεωρώ ωστόσο ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε προκρίσεις, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε κάθε αγώνα και σε κάθε διοργάνωση. Και τότε είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε», είπε ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟ Τζούντο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά