fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων(1η Μέρα): Πρεμιέρα με ήττα για τους Έλληνες τζουντόκα

Ευρωπαϊκό Νέων(1η Μέρα): Πρεμιέρα με ήττα για τους Έλληνες τζουντόκα

Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα είχε η Εθνική ομάδα στη 1η μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων που διεξάγεται στην Πράγα (15-17/09).

Στις 6 συμμετοχές οι Έλληνες τζουντόκα είχαν ισάριθμους αποκλεισμούς (όλοι με ippon) χωρίς να καταφέρει κάποιος να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στα 60 κιλά ο Άνταμ Αναστασόπουλος ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Γιαμ Βόλτζακ με ippon 100 sec πριν την λήξη του γύρου.  Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Παπαστεργίου ηττήθηκε από τον πιο έμπειρο Βούλγαρο Ιβάν Σιμεόνοφ με ippon 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και ενώ πάλεψε να στείλει τον αγώνα σε Golden Score.

Στα 66 κιλά Ο Βασίλης Μπριόλας ηττήθηκε από τον Τσέχο Άντονιν Ντβόρατσεκ με ippon μόλις 1:50 μετά την έναρξη του αγώνα. Στην ίδια κατηγορία ο Αλέξιος Μιχαηλίδης δέχθηκε 3 παρατηρήσεις και αποκλείστηκε με ippon στον αγώνα του με τον Βούλγαρο Μπόγιαν Μπότοφ 13 δευτερόλεπτα  πριν το τέλος.

Στις γυναίκες, είχαμε διπλή συμμετοχή στα 57 κιλά.

Η Μάρθα Παπαστεργίου ηττήθηκε από την Ελβετή  «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων, Μπίντα Εντιαγιέ. Ίδιο αποτέλεσμα και για την Χριστίνα Παπαδοπούλου στον αγώνα της με την Ουκρανή Αναστασία Τσιζέβσκα.   

Σειρά παίρνουν την Παρασκεύη 16/09 οι Μιχάλης Τσουτασβίλι και Σταύρος Δούμας στα 73 κιλά, ο Μάριος Καψούρος στα 81 κιλά και η Μαρία Νικολέτα Βούλπασιν στα +78 κιλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά