fbpx

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Αστυνομικών

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Αστυνομικών

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Αστυνομικών.

Η διοργάνωση που είχε και αγώνες επίδειξης πραγματοποιήθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Το γήπεδο του Μετς ήταν γεμάτο με τον κόσμο να χειροκροτεί τις προσπάθειες των αθλητών που προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η διοργάνωση άφησε ικανοποιημένους τους θεσμικούς παράγοντες και την Ελληνική Αστυνομία που με αυτό τον τρόπο έδειξε πως λειτουργεί και σε φίλαθλα και αθλητικά πλαίσια εκτός από τον συμβατικό της ρόλο.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος έλαβε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Ο κ.Μαριόλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Χάρηκα ιδιαίτερα με την διεξαγωγή του 1ου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Αστυνομικών και αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησα με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος να στηρίξω όλη την διοργάνωση και να βοηθήσω υλικά και οικονομικά. Είμαστε δίπλα στην Αστυνομία, σεβόμαστε το έργο της και χαιρόμαστε με το πρόσωπο που δείχνει και μέσα από τον αθλητισμό κάτι που χρειάζεται ιδιαιτέρως η κοινωνία μας».

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας πάντα θα συμμετέχει σε αυτές τις δράσεις και θέλω να τονίσω ότι στους 14 μήνες που είμαστε στην διοίκηση επειδή αγαπάμε την Πυγμαχία καταφέραμε και κάναμε την Ομοσπονδία μας την Πρώτη Ομοσπονδία στην Ελλάδα φέρνοντας 17 μετάλλια Πανευρωπαϊκά, πράγμα που δεν είχε συμβεί 50 χρόνια, παίζοντας πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εξωτερικό. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις, που αναβαθμίζουν και αθλητικά και κοινωνικά την κοινωνία μας. Σας ευχαριστώ όλους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά