fbpx

Βαλκανικό U21: Ασημένιο μετάλλιο η Ελένη Καραστρατίδου στα 63κ.

Βαλκανικό U21: Ασημένιο μετάλλιο η Ελένη Καραστρατίδου στα 63κ.

Η Ελένη Καραστρατίδου ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 63 κιλών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο U21 που πραγματοποιήθηκε στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου (1-2/10).

Η αθλήτρια του ΑΟ Βικτώρια Τζούντο Θεσσαλονίκης ηττήθηκε στον τελικό από την Σεϊντανούρ Αϊντίν από την Τουρκία.

Η Ελληνίδα τζουντόκα έφτασε ένα βήμα από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αποκλείοντας κατά σειρά την Πρεζάρτα Αλίμι (Κόσσοβο), την Αλέινα Τούτους (Τουρκία) και την Ντζέιγια Κόντζιγιακ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Στην κατηγορία των 52 κιλών η Μαριλένα Γκόγκουα επικράτησε της Γκοκτσέ Γκιουνές από την Τουρκία και ηττήθηκε από την Φλορίνα Μπαντιτσεάνου (Ρουμανία) και κατέλαβε την 5η θέση.

Την ίδια θέση (5η) κατέλαβε και η Σοφία Ξανθοπούλου στην κατηγορία των 70 κιλών. Επικράτησε της Ντραγκάνα Πάουνιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) και ηττήθηκε από την Νατάσα Γέφτιτς από το Μαυροβούνιο.

Στην κατηγορία των 78 κιλών η Κατερίνα Ματουσίδη βρέθηκε στην 5η θέση μετά την ήττα της από την Έλμα Ποπρζένοβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), την νίκη στα ρεπεσάζ επί της Ανα-Μαρία Ραντουκάν (Ρουμανία) και την ήττα της στα ρεπεσάζ από την Νίνα-Ντενίσα Μαρίν από την Ρουμανία.

Τέλος, την 7η θέση στα +78 κιλά κατέλαβε η Νικολέτα Βούλπασιν.

https://judo.apexsports.gr/2022/10/03/valkaniko-u21-asimenios-o-stelios-kostelidis-sta-100-kila/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά