fbpx

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Ο απολογισμός της Εθνικής στην Ιταλία

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Ο απολογισμός της Εθνικής στην Ιταλία

Με 6 μετάλλια (3 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα) επιστρέφει η Εθνική ομάδα πυγμαχίας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που διεξήχθη στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας (25/9-05/10).

Η συγκομιδή ήταν θετική πέρα από κάθε προσδοκία και μαρτυρά την καλή δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες που είναι και το μέλλον του αθλήματος.

Την αρχή έκανε στις Κορασίδες η Άννα Μαρία Τριφύλλη στην κατηγορία των 46 κιλών. Η Άννα “The Gun” επικράτησε 5-0 στα σημεία της Εϊλούλ Ντουμάν από την Τουρκία μετά από έναν εξαιρετικό τελικό.

Στην κατηγορία των 60 κιλών Παίδων, ο Βασίλης Τόπαλος επικράτησε στον τελικό 4-0 στα σημεία του Μολδαβού Ντανίλ Γκουράντα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην κατηγορία των 63 κιλών Παίδων, ο Εμμανουήλ Φωτιάδης ήταν καταιγιστικός στην τελική αναμέτρηση και νίκησε τον Άγγλο Μάρτιν Νέιθαν Μπάρετ με διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή μόλις 1,5 λεπτό μετά την έναρξη και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Παναγιώτα Κούζιλου που ηττήθηκε στον τελικό των 57 κιλών από την Τσέχα Β.Τζίλκοβα.

Τέλος, στις Κορασίδες το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Μαρία Γεωργοπούλου στην κατηγορία των 48 κιλών και η Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη στην κατηγορία των 63 κιλών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά