fbpx

Φόρεσε γάντια πυγμαχίας ο “Μανιάτης” Γιάννης Μώραλης με παρότρυνση του Χάρη Μαριόλη και Γιώργου Τσαγκράκου (pics)

Φόρεσε γάντια πυγμαχίας ο “Μανιάτης” Γιάννης Μώραλης με παρότρυνση του Χάρη Μαριόλη και Γιώργου Τσαγκράκου (pics)

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Άθλησης και Ευεξίας διοργάνωσαν εκδήλωση προς τιμήν των απανταχού Μανιατών στο 3ο Λύκειο Πειραιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του ΟΠΑΝ.

Παρόντες ήταν αρκετοί αθλητές με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητισμού.

Στο χώρο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης , ο οποίος έχει καταγωγή από τη Μάνη και παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολύ καλούς φίλους αλλά και λάτρεις του αθλήματος. Ο κ. Μαριόλης δέχθηκε συγχαρητήρια για το έργο της ομοσπονδίας με σκοπό την άνθιση του αθλήματος με αποκορύφωμα τις πρόσφατες επιτυχίες της Ελλάδος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων.

Ο κ. Μαριόλης συνομίλησε με τους Πρωταθλητές και Προπονητές της οικογένειας Τσαγκράκου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο της πυγμαχίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ο οποίος έδειξε την ιδιαίτερη αγάπη του για το άθλημα της Πυγμαχίας φορώντας τα γάντια και αστειευόμενος πως αν δεν ήταν πολιτικός θα ήταν σίγουρα πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά