fbpx

IKMF: Φθινοπωρινό Καμπ 2022

IKMF:  Φθινοπωρινό Καμπ 2022

Ακόμη ένα Autumn Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς και μακροχρόνιους θεσμούς της IKMF Ελλάδος, διεξήχθη στις 8-9 Οκτωβρίου 2022, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν ο πολύ αγαπητός στην Ελλάδα Γερμανός ΕΙΤ Άντρεας Μπουρκέρτ (Ε3), και ο νέος ΕΙΤ από το Βέλγιο, Τζόναθαν Μαάτι (Ε3), ο οποίος από την πρώτη του έλευση στη χώρα μας κατέκτησε τις καρδιές όλων όχι μόνο με τις γνώσεις του αλλά και με την εγκάρδια και φιλική συμπεριφορά του.

Ο ηλιόλουστος και ευχάριστος καιρός ήταν σύμμαχος των μαθητών, φίλων και εκπαιδευτών της IKMF από όλη την Ελλάδα, που συγκεντρώθηκαν στο Ράντσο προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί ένα πολύ δυνατό διήμερο κοντά στη φύση, γεμάτο προπόνηση, νέες γνώσεις, καλή παρέα και ψυχαγωγία.

Στο πρακτικό κομμάτι, όλα τα πολύ ενδιαφέροντα όσο και χρήσιμα σεμινάρια που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του Καμπ, καθώς και η καθιερωμένη βραδινή διάλεξη του Σαββάτου, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το κεντρικό του θέμα, «Επιβίωση στον δρόμο!». Όπως επαναλαμβάνουμε συνεχώς, το Κραβ Μαγκά δεν είναι μόνο τεχνικές! Στο κλείσιμο του Καμπ, το απόγευμα της Κυριακής, όπως κάθε φορά διεξήχθησαν, με μεγάλη επιτυχία, εξετάσεις μαθητών επιπέδων Ρ.

Κατά κοινή ομολογία, το φετινό Καμπ έκανε ακόμη ένα βήμα στη συνεχή εξέλιξή του, αφού για μια ακόμη φορά ήταν απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ανησυχίες του σύγχρονου καθημερινού ανθρώπου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες υλικό και γνώσεις βγαλμένα μέσα από τον πυρήνα του Κραβ Μαγκά, ο οποίος αφορά την επιβίωση από κάθε λογής επιθέσεις στον δρόμο. Επόμενο ραντεβού στην αλυσίδα των Καμπ της IKMF Ελλάδος, δόθηκε στο επερχόμενο Winter Camp στις 4-5 Φεβρουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά