fbpx

Νέα ήττα για τον Καμπόσο και… κρατάει τις ζώνες ο Χάνεϊ

Νέα ήττα για τον Καμπόσο και… κρατάει τις ζώνες ο Χάνεϊ

Απόλυτος κυρίαρχος αποδείχθηκε ο Ντέβιν Χάνεϊ στη μάχη με τον Τζορτζ Καμπόσο για τις πέντε μεγάλες ζώνες της κατηγορίας ελαφρών βαρών (-61.2κ.). Στη δεύτερη σύγκρουση μεταξύ των δύο, αυτή τη φορά στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, ο Αμερικανός αναδείχθηκε και πάλι νικητής στα σημεία, αλλά αυτή τη φορά παρουσιάζοντας αρκετά πιο ξεκάθαρη υπεροχή στο ρινγκ.

Ο Ελληνοαυστραλός μπήκε αρκετά δυναμικά και με ενέργεια στους πρώτους γύρους, δίχως όμως να μπορέσει να δημιουργήσει ένα μομέντουμ που θα “παρέσερνε” τον Χάνεϊ. Σταδιακά ο 24χρονος Αμερικανός “έσβησε” την επιθετικότητα του Καμπόσου, ενώ στους τελευταίους γύρους “φόρτωσε” με αρκετά γερά σημεία τον αντίπαλό του, δίχως όμως να βρει και περιθώριο για νοκ-άουτ.

Με αυτή τη νίκη ο Χάνεϊ βελτιώνει το ρεκόρ καριέρας του σε 29-0-0, ενώ για τον Καμπόσο αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα του (22-2-0), με την πρώτη να είναι… εκείνη του πρώτου αγώνα με τον Χάνεϊ, νωρίτερα φέτος τον Ιούνιο. Η σημερινή ήττα ουσιαστικά οριστικοποίησε την απώλεια των ζωνών WBA (Super), WBC, IBF, WBO και The Ring.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά