fbpx

Hall of Champions 7 και Νίκος Κελέκης…σαν το παλιό κρασί!

Hall of Champions 7 και Νίκος Κελέκης…σαν το παλιό κρασί!

Το Hall of Champions 7 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όντας για άλλη μια φορά επιτυχημένο και παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές, οι οποίοι τίμησαν ακόμα μια φορά με την παρουσία τους τη διοργάνωση του Ανδρέα Καλύμνιου. Όσοι βρέθηκαν λοιπόν στον κλειστό “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι είδαν τον Νίκο Κελέκη να επιστρέφει μετά από χρόνια στα ρινγκ και να επικρατεί του αξιόμαχου Κώστα Μακεδονιάδη.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της BG Academy των Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μαυρόπουλος νίκησε τον Χαράλαμπο Φουλίδη, ενώ ο Παναγιώτης Ελευθερίου δεν τα κατάφερε απέναντι στον αθλητή του Μελέτη Κακουμπάβα, Βαγγέλη Σουμπάκα. Στους άτυχους της βραδιάς ήταν ο Χριστόφορος Φώτης, ο οποίος εγκατέλειψε από τραυματισμό στο δεξί χέρι μην μπορώντας να συνεχίσει τον αγώνα του με τον Γιάννη Νικολαϊδη. Ισοπάλος έληξε ο αγώνας μεταξύ του αθλητή του Παναθηναϊκού, Φώτη Μπόζιου με τον Σταύρο Θεοφανίδη, αθλητή των Μυρμιδόνων του Αλέξανδρου Κυρσανίδη. Στο πιο σπουδαίο γυναικείο αγώνα η Θεσσαλονικιά Αναστασία Κουτσοδήμου, με προπονητή τον Γιώργο Αρμάγο, νίκησε την Χριστίνα Ζαμπουρά, αθλήτρια του Γιάννη Γράψα.

Τη διοργάνωση τίμησαν, μεταφέροντας Ολυμπιακή και Παγκόσμια λάμψη, τα χρυσά κορίτσια του ελληνικού στίβου, Νίκη Μπακογιάννη, Μιρέλα Μανιάνι και Όλγα Βασδέκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά