fbpx

Τεράστια η συμμετοχή των Ελλήνων καρατέκα στο …Χρυσής Λάμψης σεμινάριο

Τεράστια η συμμετοχή των Ελλήνων καρατέκα στο …Χρυσής Λάμψης σεμινάριο

Ένα πολύ σπουδαίο σεμινάριο Καράτε έγινε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Με την παρουσία του Ολυμπιονίκη Λουίτζι Μπούσα και τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Δημήτρη Τριανταφύλλη κι όλης της εθνικής ομάδας του αγωνίσματος, μικροί και μεγάλοι (πάνω από 200 αθλητές) προπονήθηκαν, ίδρωσαν, χαμογελούσαν και φυσικά κέρδισαν σε γνώσεις κι εμπειρίες. Το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης ήταν υψηλότατο, δικαιολογώντας για άλλη μια φορά το γιατί το ελληνικό Καράτε “βγάζει” πρωταθλητές Κόσμου κι Ευρώπης επί τόσα πολλά χρόνια.

Ο Εθνικός προπονητής και διοργανωτής του σεμιναρίου, Δημήτρης Τριανταφύλλης μετά τη λήξη του σεμιναρίου δήλωσε: “ Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και αθλητές που στήριξαν αυτή τη μεγάλη γιορτή σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο πολύωρο αυτό σεμινάριο από την αρχή μέχρι το τέλος είχαν στα πρόσωπά τους ζωγραφισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο. Γεμάτοι θετική ενέργεια υποδέχθηκαν και τίμησαν τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Καράτε” , για να κλείσει απευθυνόμενος στον χρυσό καλεσμένο λέγοντας “Λουίτζι Μπούσα ήταν μεγάλη τιμή να σε έχουμε δίπλα μας και να ζήσουμε τόσο όμορφες στιγμές αυτό το γεμάτο γνώση και θετική ενέργεια Σαββατοκύριακο”.

Από την πλευρά του ο Χρυσός Ιταλός ανέφερε: “Περισσότεροι από 200 άνθρωποι σε αυτήν την υπέροχη μέρα, παιδιά κι ενήλικες αθλητές. Παρούσα όλη η Εθνική Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένων και ανθρώπων που είναι σήμερα ανάμεσα στους 3 κορυφαίους στον κόσμο. Ευχαριστώ τον μεγάλο πρωταθλητή και αντίπαλο χιλίων μαχών, Δημήτρη Τριανταφύλλη, που οργάνωσε όλα αυτά μαζί με τον σενσέι Κωνσταντίνο Χαραλάμπους. Βρήκα πολύ υψηλό επίπεδο, μάλιστα το σεμινάριο διήρκεσε τουλάχιστον μια ώρα παραπάνω από την προγραμματισμένη διάρκειά του. Ευγνώμων για πάντα Ελλάδα και Κύπρο για αυτά τα συναισθήματα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά