fbpx

Nevidlivi Heroji: “Χρυσοί” Σαρηγιαννίδης, Μποδιτσόπουλος, Πλέας, Κωνσταντινούδης, Καραΐτης και Φωτιάδης

Nevidlivi Heroji: “Χρυσοί” Σαρηγιαννίδης, Μποδιτσόπουλος, Πλέας, Κωνσταντινούδης, Καραΐτης και Φωτιάδης

Σπουδαίες επιδόσεις από τους Έλληνες αθλητές της πυγμαχίας στο Διεθνές τουρνουά «Nevidlivi Heroji», που διεξήχθη στο Novi Sad της Σερβίας, όπου κέρδισαν σε 6 τελικούς στις κατηγορίες τους, για την κατάκτηση του μεταλλίου.

Στην κατηγορία των 54κ., την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σαρηγιαννίδης Κωνσταντίνος, κόντρα στον Μάρεκ Γκάζι, ο Μποδιτσόπουλος Θωμάς κέρδισε τον επίσης Λούκα Νίκολιτς, ο Καραΐτης Άγγελος νίκησε τον Ούρος Κόσιτς, και ο Φωτιάδης Κυριάκος επικράτησε του Ντόρμπε Μάρκοβιτς.

Νικητές είχαμε και στις κατηγορίες 57κ. και 44κ., όπου στην πρώτη ο Πλέας Γίωργος επιβλήθηκε του Ίβκοβιτς, ενώ στη δεύτερη ο Κωνσταντινούδης Πέτρος κέρδισε τον Νεμάνια Νίκολιτς.

Τις μοναδικές ήττες στην Ελληνική αποστολή γνώρισαν ο Καλλέας Παρασκευάς από τον Λαζάρ Ραντόσεβιτς, στην κατηγορία των 70κ. και ο Τσεπίδης Αχιλλέας από τον Ματούς Κοβάρ, στην κατηγορία των 48κ.

Διαιτητής των αγώνων ήταν η Παπαποστόλου Σοφία, ενώ στο πλάι των νεαρών αθλητών ήταν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Πλέας Νικόλαος, Γκαβέζος Γιώργος, Τσεπίδης Βασίλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά