fbpx

GAMMA Ασίας – Ειρηνικού: Αποβολή για δύο Καζάκους

GAMMA Ασίας – Ειρηνικού: Αποβολή για δύο Καζάκους

Η καλή πρώτη ημέρα του Καζακστάν στο πρωτάθλημα μεικτών πολεμικών τεχνών Ασίας – Ειρηνικού δεν είχε ανάλογη συνέχεια καθώς σημαδεύτηκε από δύο αποβολές μελών της ομάδας.

 Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι ο Αντίλ Ντούισεν και ο προπονητής του Τελζάν Καμπντίγιεφ αποβλήθηκαν με άμεση ισχύ καθώς βρέθηκαν να προσπαθούν να χειραγωγήσουν αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του ζυγίσματος. Ο Ντούισεν αποβλήθηκε από την κατηγορία των 70,3 κιλών ενώ ακυρώθηκε η διαπίστευση του προπονητή του.

 Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Ένγκελχαρντ. «Μία από τις βασικές αξίες της ομοσπονδίας είναι η διαφάνεια και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους χειραγώγηση στα αποτελέσματα. Είναι μία ατυχής κατάσταση αλλά ελπίζω ότι θα θυμίσει σε αθλητές και προπονητές ότι είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του αθλήματός μας και την ασφάλεια όλων των αθλητών μας».

 Τα δύο πρόσωπα που αποβλήθηκαν αντιμετωπίζουν και νέο γύρο ποινών στο μέλλον ενώ οι 10 από τους 12 αθλητές του Καζακστάν πήραν την πρόκριση μετά την πρώτη ημέρα στο τουρνουά που διεξήχθη στην Πατάγια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά